Polly

Ik ben Polly en oprichtster van de vzw . 4 jaar geleden kwam ik ongelukkig ten val van een paard en brak daarbij een ruggenwervel. Na een lange revalidatie wilde ik iets doen voor kindjes die net iets anders zijn in combinatie met pony’s. De liefde en dankbaarheid die we krijgen van de kindjes en ouders maakt dat we dit project met tal van vrijwilligers elke dag met veel plezier verder zetten.Een lach op hun gezichtje maakt mijn dag goed!

Katrijn

Mijn naam is Katrijn. Ik heb een bachelor in orthopedagogie en een postgraduaat hippotherapie. Ondertussen ben ik ook bezig met het postgraduaat voor paardencoach. Mijn liefde en interesse voor paard en mens blijft maar groeien. Ik wou altijd al met kinderen en paarden aan de slag omdat ik geloof in de speciale band die tussen kind en dier ontstaat. Ik zie de ranch als een plaats waar ik mezelf en de kindjes rust en iets bijzonder kan bezorgen. Als bestuurslid hoop ik extra mijn steentje te kunnen bijdragen.

Mirthe

Fijn je te ontmoeten, ik ben Mirthe. In mijn dagelijkse leven ben ik een vrolijke en enthousiaste dame en natuurlijk paardenliefhebber. Je zult me af en toe is tegen het lijf lopen op de ranch, maar meredeels van de tijd ben ik achter de schermen bezig met de organisatie van onze leuke activiteiten. De motivatie die ik haal uit mijn inspanningen voor de ranch, zijn voornamelijk de blije gezichten op de lieve smoellekes van al onze kids.

Tara

Mijn naam is Tara, ik ben verpleegkundige van opleiding. Ik rij sinds ik 12 jaar oud ben en heb sinds 4 jaar mijn eigen pony. Door het werk bij Polly kan ik kinderen laten meegenieten van de liefde die een pony je kan geven.

Sara

Mijn naam is Sara, 22 jaar en verpleegkundige. Ik ga op een rustige en geduldige manier om met kinderen. Zelf ben ik ook intensief bezig in de paardensport.

Louise

Ik ben Louise. Ik ben pas afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs. Ik houd er dus van om met kinderen bezig te zijn, hen iets bij te brengen en te zien groeien. Zelf ben ik ook actief bezig in de paardensport. Als vrijwilliger bij Polly’s Ranch kan ik deze twee dingen perfect combineren. Dit maakt van mij dus een enthousiaste vrijwilliger

Kaat

De lieve kindjes toveren een glimlach op mijn gezicht als ik zie hoeveel plezier ze beleven. Er is zoveel liefde op de ranch dat mijn dag niet meer stuk kan als ik ben komen helpen. De paardjes en de kinderen hebben een fantastische band. Nadien voel ik mij geweldig en geniet ik nog lang na van al die glimlachjes die ik heb gekregen.

Sarah

Hallo, ik ben Sarah. Ik ben 21 jaar.
Ik kom wekelijks helpen met de lesjes.
Ik blijf steeds terugkomen omdat de ranch een soort van tweede thuis is geworden. 
De kinderen, de pony’s, het hele team zijn stuk voor stuk exemplaren uit de duizend! 
Het geeft zoveel voldoening om een vrijwilliger te zijn op deze ranch.

Hanne

Lisanne

Ik ben Lisanne en ik ben studente kinesitherapie. Ik werk dolgraag met kinderen die net ietsje anders zijn. En als enorme dierenliefhebber kan ik deze twee leuke hobby’s combineren. De glunderende gezichten van de kinderen maken mijn dag elke keer onvergetelijk.

Marleen

Ik ben Marleen en alleenstaande mama van een zoontje met een beperking. Ik hou van dieren en kinderen. Ik draag graag mijn steentje bij op de ranch .

Maja

Fébe

Hallo, mijn naam is Fébe. Ik ben 18 jaar en ik werk heel graag met kinderen en met dieren. Ik geen leiding bij de Chiro in Budingen. Persoonlijk vind ik dat ik trots mag zeggen dat ik een trotse vrijwilliger ben. Als ik de kinderen een lach kan bezorgen op hun gezicht dan kan men dag niet meer stuk.

Joke

Hoi, ik ben Joke, afgestudeerd in Agro- en biotechnologie met een voorliefde voor paarden. Na 10 jaar ben ik weer begonnen met studeren, ergotherapie ditmaal en zo kwam ik bij de ranch terecht, die ik eerder al vanop afstand volgde. Het is een mooie combinatie van mijn passie voor paarden met mijn nieuwe studie en het werk dat op de ranch verricht wordt is prachtig. Dus ben ik blijven hangen in de hoop mijn steentje te kunnen bijdragen.

Natuurlijk werken er ook veel mensen achter de schermen mee aan ons project. 

Bedankt allemaal, zonder jullie was dit niet mogelijk geweest

Nico

René

Ik ben de pa van Nico en ik wil op technisch vlak meewerken aan de uitbouw van de ranch

Niels

Freddy

ik ben de schoonbroer van René en zo heb ik vernomen dat er werk te doen was ik ben toch in pensioen en voor wat beweging kom ik graag helpen