A smile for special kids

Soms worden kinderen voor enige tijd opgenomen in het ziekenhuis of zijn ze aan huis gebonden voor een lange revalidatie . Om hen te kunnen helpen willen we graag op bezoek gaan bij deze kinderen thuis of in het ziekenhuis met een lieve pony  . Hun oogjes doen fonkelen, zodat ze even hun ziekte en zorgen aan de kant kunnen zetten . Een glimlach op hun gezichtje, dat is waar we voor gaan en dit volledig kosteloos voor de ouders in kwestie . Om dit te kunnen realiseren hebben we natuurlijk heel wat centjes nodig, aankoop minipaardjes, hun opleiding, vervoer, en onderhoud pony's (deze moeten natuurlijk voldoen aan hygiënische voorwaarden) enz ... .

Dagelijkse werking van de ranch

Ook voor onze dagelijkse werking zoeken wij steun . Dit om in het onderhoud van onze infrastructuur en pony's te kunnen voorzien . Door deze kosten uit giften en andere steun te halen kunnen wij de lessen op de ranch aan een democratische prijs aanbieden

Onze nieuwe locatie

Je kan mee bouwen aan onze nieuwe locatie. We zijn nog op zoek naar steun voor verschillende projecten.Een vrije gift?

Wenst u de werking te steunen kan u dit doen op onderstaand rekeningnummer.

 BE42 7360 1612 0454

De kinderen en de pony’s zullen jullie dankbaar zijn.Help ons via Trooper!

Via trooper kan je online aankopen doen van 100-den webshops. Voor elke aankoop die via deze site gebeurd gaat er een bijdrage naar de ranch. En jij hoeft er zelf niet extra voor te betalen. 

MET TROOPER KAN OOK JIJ DE KAS VAN POLLY’S RANCH SPIJZEN, ZONDER 1 EURO EXTRA UIT TE GEVEN  
Hoe kan dat? Wel dat kan via de Trooperpagina van Polly’s Ranch. Voor je jouw bankkaart bovenhaalt, is het belangrijk om te weten hoe Trooper precies in elkaar zit.

  1. Elke vereniging heeft een unieke Trooperpagina, zoals deze van Polly’s Ranch

  2. Op deze pagina staan links naar webshops.

  3. Als je via die links op de Trooperpagina van Polly’s Ranch naar de webshop surft, weet de shop welke vereniging jij wil steunen.

  4. De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven.

  5. Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar Polly’s Ranch. Iedereen blij!