Spel op de pony

We hebben een ruim aanbod aan spelletjes die op de pony kunnen gespeeld worden. Dit kan ter afwisseling van een gewone rijles of voor kindjes die enkel spelletjes willen spelen. Via deze spelletjes proberen wij de kinderen een positieve ervaring mee te geven en een vertrouwensband op te bouwen met de pony.

Snoezelhuisje

Voor de kindjes die nood hebben aan knuffeltherapie en snoezelen, hebben wij een speciaal ingericht huisje. In dit gezellig ingericht huisje kunnen ze samen met Kimo of Mambo genieten van alle tijd en rust die ze nodig hebben.

Spel naast de pony

Kinderen die niet willen of mogen rijden, kunnen ook spelletjes spelen naast de pony. De pony fungeert hierbij als speelkameraadje, motivatie en steun wanneer ze iets moeilijk vinden of hun grenzen willen verleggen.

Rijles

Kinderen kunnen leren paardrijden aangepast aan hun niveau. We stellen samen met hun doelen op waar we naar toe werken. Niets is onmogelijk bij ons. Willen ze leren springen, dressuur rijden, voltige doen, … wij helpen hen om deze doelen te bereiken.

Ponydagen

In de vakantie periodes richten wij ponydagen in. Kinderen kunnen dan een hele of halve dag op de ranch doorbrengen om te rijden, spelletjes spelen, knutselen, de pony’s te verzorgen, … Plezier gegarandeerd !

Bezoekjes

Wij brengen ook bezoekjes aan ziekenhuizen, WZC  of instellingen. Het is ook mogelijk om als groep een bezoekje aan de ranch te brengen.
We hebben reeds kinderen van Terbank, Gasthuisberg en Pellenberg erg blij kunnen maken met onze pony’s 

A smile for special kids

(Project zieke kinderen)

Met dit project gaan wij met 1 van onze pony’s op bezoek bij zwaar zieke,revaliderende of palliatieve kinderen. Zo kunnen zij vanuit hun bedje even hun ziekte en zorgen vergeten en genieten van de liefde van een pony.

Dagbesteding

Een school vervangend traject, het opvangen van kwetsbare kids en jongeren, kinderen uit een instelling of leefgroep… .

117038351_1638285226348453_352359218326855404_n

Knuffelboerderij

In onze zorgboerderij kunnen special kids genieten van het gezelschap van onze snoezeldieren.

Interesse ? Neem hier contact met ons op